Kies verantwoord


Nieuw in het Toppoint assortiment, zijn katoenen schoudertassen voorzien van het duurzaamheidslabel: OEKO-TEX Standard 100. Deze certificering maakt de tassen een verantwoorde keuze. Standard 100 van OEKO-TEX® is een van 's werelds bekendste labels voor textiel getest op schadelijke stoffen. Het staat voor klantvertrouwen en hoge productveiligheid. Als een textielartikel het STANDARD 100-label draagt, kun je er zeker van zijn dat elk onderdeel getest is op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom ecologisch onschadelijk is.

Geschikt voor elke gelegenheid

Moet de OEKO-TEX katonen tassencolelctie heb je een succesvolle promotionele tassenserie die te geruiken is voor diverse doeleinden; van een beurs, congres of strandtas, tot aan een handige boodschapentas. De tas is te verkrijgen in de kleur ecru voro een natuurlijke eco-uitstraling, maar daarnaast ok geschikbaar in de kleuren wit, rood, blauw en zwart. De OEKO-TEX tassencollectie wordt geleverd in verschillende diktes katoen, uitgelegd middels het aantal gram katoen per vierkante meter. Deze tassen worden in 5 verschillende modellen geleverd en in grammages van 100 t/m 280 gr/m2.  

Alle modellen in deze tassenlijn zijn uitstekend te bedrukken in 1 t/m 4 kleuren. Zelfs full colour kwaliteit is leverbaar dankzij een digitale transferdruk. De tassen hebben een groot drukoppvervlak en zijn op beide zijden te bedrukken. 

Bekijk hier de mogelijkheden. 

Deel dit Artikel